Home UPOZNAJTE NAS
by Limun i vino
limun i vino logo

Zdravo, mi smo Limun i Vino 🙂 

Da, na prvi pogled, nespojiva kombinacija, baš kao i autori bloga. On visok, markantan, šarmantan, u društvu uvijek omiljen, o njemu i sa njim svi vole da pričaju. A ona, ona nosi sunce i ljeto u sebi gdje god da se pojavi. Asocira na more i tropske krajeve.

Pa kako se sad uklapaju limun i vino?

Savršeno!

Limun, neizostavna namirnica u mnogim jelima i dezertima, bilo da je u pitanju sok ili korica. Vino, uvijek je poželjno u jelu i uz jelo. I limun i vino asociraju na mediteran i mediteransku kuhinju. Aroma limuna vinu uvijek daje notu svježine…

Da prevedemo na autore bloga – ona traži inspiraciju, pažljivo bira jela, kuva, postavlja set za slikanje a on uživa u fotkanju i prepravljanju njenih postavki. A jedu, pa naravno zajedno, ali tek posle slikanja, što je, da se ne lažemo, vrlooo izazovno.

Ne, ni jedno ni drugo se ne bavimo profesionalno niti kuvanjem niti fotkanjem. To je nešto u čemu uživamo, učimo, nešto što nas inspiriše i pokreće jer to volimo da radimo i nije nam teško čak ni kada smo najumorniji.

Za početak, okružite se ljudima koji dijele vašu strast i ljubav, tada znate da ste već na pravom putu. 

Savjet?

Prepustite se neobičnim kombinacijama i ne budite stidlivi u kuhinji 😉 

Ukoliko vam se dopada kako radimo i želite da sarađujemo, pišite nam na: limunivino@gmail.com ili nam pošaljite upit putem kontakt forme.

p.s. Sve fotografije na blogu su naše autorsko djelo, ukoliko drugačije nije navedeno. Ukoliko želite da ih koristite molimo vas da nas o tome obavijestite.

error: Content is protected !!